Proiectare

Proiectare

House with exposed roof layers and plansAsiguram, printr-un colectiv profesionist si dinamic, intreaga gama de servicii de proiectare in domeniul constructiilor- arhitectura, structura de rezistenta, instalatii.

Suntem alaturi de dvs in toate fazele unui proiect. In acest sens, pregatim documentatiile si obtinem avizele si alte documente necesare in scopul realizarii unei constructii: ridicari topografice, studii geotehnice, expertize tehnice, certificate de urbanism, acorduri de mediu, avize de la diverse institutii competente;   realizam studii de fezabilitate, proiecte pentru obtinerea autorizatiilor de construire, proiecte tehnice, detalii de executie.

Serviciile de proiectare prestate pana in prezent au cuprins toata gama de constructii, si anume, constructii civile – case de locuit, case de vacanta, cabane,  blocuri de apartamente, spatii comerciale, spatii de invatamant, centre medicale, pensiuni turistice, diverse anexe, extinderi si reabilitari, precum si constructii industriale.

Deasemnenea, avem experienta in intocmirea si derularea proiectelor pentru obtinerea finantarilor europene, indiferent de institutia prin care acestea  se implementeaza.

Proiectare de structuri

Proiectarea de structuri este obiectul principal de activitate al firmei. Personalul acesteia dispune de o bogata experienta in calculul si dimensionarea a mai multor tipuri de structuri, avand pana in prezent peste 150 de proiecte realizate.

Proiectam constructii civile (cladiri de locuit, de birouri, de invatamant, medicale), industriale (hale parter sau multietajate, cu sau fara pod rulant, constructii speciale adaptate unor procese tehnologice), agricole (anexe gospodaresti, ferme) si structuri speciale (turnuri, estacade, extinderi si modificari imobile existente).

Proiectare generala

Suntem alaturi de dumneavoastra in toate fazele unui proiect, de la obtinerea certificatului de urbanism pana la terminarea lucrarilor de executie. Asiguram realizarea proiectelor la toate specialitatile (arhitectura, rezistenta, instalatii), intocmirea documentatiilor si obtinerea tuturor avizelor si acordurilor necesare pentru autorizatia de construire.

Expertizare tehnica

Realizam expertize tehnice la toate tipurile de structuri, fie in vederea efectuarii de modificari la constructii existente, fie in vederea evaluarii starii tehnice generale a acestora si a propunerii, daca este cazul, a unor solutii de reabilitare/consolidare.

Pana in prezent, am efectuat expertizarea tehnica a unei game variate de structuri, de la cladiri istorice, pana la structuri industriale si speciale.

Asistenta santier

Asigurand asistenta de santier pentru proiectele realizate de noi, putem sa prevenim aparitia unor erori si neconcordante pe parcursul executiei.

Supervizarea lucrarilor de executie are loc de la demararea santierului pana la receptia constructiei.