Despre noi

Despre noi

NV-Const Societatea comerciala NV CONST este o societate cu raspundere limitata fondata de 2 asociati si care functioneaza in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Societatea isi desfasoara activitatea incepand cu anul 2006, respectiv de la data infiintarii sale, fiind inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Sibiu sub nr. J32/91/2006 avand Cod de Inregistrare Fiscala RO 18318920

SC NV CONST SRL are ca activitate principala proiectarea si executia in domeniul constructiilor, avand in acest sens un colectiv de specialitate profesionist. Serviciile de proiectare si exectutie prestate pana in prezent, au cuprins toata gama de constructii, si anume, constructii civile, case de locuit, case de vacanta, blocuri, pensiuni turistice, diverse anexe, precum si constructii industriale.

SC NV CONST SRL a avut o activitate constanta, bogata, inregistrand annual o cifra de afaceri in crestere, ca urmare a prestarii unor servicii de calitate si de inalt profesionalism. Impreuna cu partenerii nostri, care ne furnizeaza cele mai bune materiale de constructii, noi acordam o deosebita atentie clientilor nostri, oferindu-le solutii moderne pentru constructii civile si industriale.

In viitor, societatea intentioneaza sa-si dezvolte activitatile de proiectare si executie prin extinderea si mentinerea unui colectiv de specialitate cat mai profesionist, care sa beneficieze de specializari si aprofundari atat in domeniile de activitate existente, cat si in alte domenii de specialitate adiacente.

Mai mult, se urmareste si dezvoltarea prin achizitionarea de materiale si echipamente noi, de ultima generatie, care sa-si aduca aportul in perfectionarea activitatilor prestate.